Minttu Nice Cream

Ainekset (annos)

2 pientä banaania siivuina
1 ml piparminttu uute
Ripaus suolaa
Ripaus Spirulina
2-3 rkl kaakanibsejä tai raakasuklaata

Ohjeet

Kuori ja pilko ohuiksi (n. 5 mm) siivuiksi 2 pientä banaania (mitä enemmän ruskeita pilkkuja, sen makeampi lopputulos). Pakasta vähintään 4-5h tai yön yli (pidempäänkin onnistuu. Itse laitan yleensä banaania pakkaseen jos en ehdi syödä jostain syystä sellaista määrää joka alkaa tummua liikaa).

Laita banaanisiivut monitoimikoneeseen (blenderissäkin pitäisi onnistua, mutta on vaikeampaa ja varo rikkomasta laitettasi) ja työstä niin kauan, että massa alkaa muuttua tahnamaiseksi. Kaavi ajoittain massa alas laitteen reunoilta.

Lisää sen jälkeen muut aineet paitsi raakakaakaonibsit/raakasuklaa. Työstä sitten tasaiseksi massaksi.

Kaada kulhoon ja lisää suurin osa kaakaonibseistä ja sekoita. Lisää loput nibsit koristeeksi päälle. Aseta kulho pakkaseen siksi aikaa kun siivoat jäljet.

Tekijä: prosessoimatontaruokaa

Olen Hanna, 23-vuotias tyttö Turun lähialueelta, Maskusta. Blogiin päivitän kasvispohjaisia reseptejä, jotka on tehty oikeista, prosessoimattomista raaka-aineista. Englanniksi suuntauksesta käytetään nimeä Whole Food Plant Based diet (WFPB). Seuraa myös muualla: Instagram: prosessoimatontaruokaa Fb: @ProsessoimatontaRuokaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *